Cine suntem noi? Noi suntem doctorii de copii, iar copiilor, toata lumea stie, le plac povestile...

Povestea noastra a inceput in 2012, s-a numit 1stMedical si s-a scris frumos zi de zi, luna de luna in fiecare din acesti 7 ani, ani frumosi plini de satisfactii profesionale dar si personale, in armonie, intru binele pacientilor nostri.

Intre timp, am crescut si iata a venit momentul sa ne mutam in casa noua, iar de acum incolo ne vom numi 1stPediatric.

Personajele centrale ale povestii noastre veti ramane, bineinteles, tot domniile voastre, copiii, zanute si printisori, iar noi, ca niste vrednici veghetori, promitem sa va ocrotim si de acum incolo cu toata priceperea noastra.

Ambianta calda si prietenoasa a clinicii e menita sa intregeasca un act medical de inalt standard, oferit de un corp medical atent selectionat, dedicat, instruit si entuziast.

Acesta clinica nu isi propune volum, ci isi propune calitate. Fiecare pacient va fi tratat individual, atent si promt. Timpul alocat fiecarui copil va fi mai mult decat indestulator. Punem accentul pe comunicarea medic-pacient, medic-parinte, pe raportarea la standarde si ghiduri internationale de buna practica. Dorim sa oferim servicii medicale intr-un mod corect, profesional si cu punctualitate.

Ilina Prodan
1ST PEDIATRIC

URGENTE PEDIATRIE

In afara orelor de program, pentru situatii de urgenta, un medic pediatru va putea fi contactat la numarul de telefon alaturat, pentru a consulta copilul la domiciliul dumneavoastra, iar daca situatia o impune, si pentru a va insoti la spital.
In cazul urgentelor majore, amenintatoare de viata (copilul nu respira, este gasit inconstient, convulsioneaza, sangereaza masiv) sunati imediat 112!